péntek, december 26, 2008

Térdelj elém!



Újabban rájöttem, hogy eléggé szubmisszív típus vagyok. Ennek persze Ő nem örül, hiszen inkább szeret lustizni az ágyban, és izgatja, ha a nő viseli a nadrágot (persze csak képletesen).

Most, hogy immár lassan egy hónapja nem volt lehetőségünk egymás társaságát közelebbről élvezni, fantáziám kissé túlteng. Kicsit nagyon. Olyan dolgokat tartok izgatónak, amikről azelőtt hallani sem akartam, és a "beteges" kategóriába soroltam.

Ilyen volt például az, ha irányítanak orális szex közben (hetero nőci vagyok, ha valakiben kétely merülne fel esetleg). Úgy gondoltam, örüljön a pasi, ha ilyen örömökben részesülhet, nehogy már követelőzzön! Nemrég azonban unalmamban kalandoztam a Neten, és az egyik felnőtt kategóriás oldalon ráakadtam egy videóra, ami hát mit ne mondjak, eléggé felizgatott. Pedig egy 'tipikus' pornó részlete volt, szőke műmacával, kigyúrt macsóval, bőrszerkóval; nem is tudom, miért néztem bele - általában utálom az ilyet, ha már szexvideó, jók az amatőrök, tőlük nem roppan az önbecsülésem.
Na de visszatérve a témára: a videó elején a szöszi hamar letérdel, s előkerül partnere méretes szerszáma. Azonban ahelyett, hogy a közönséges jelenetbe fulladnánk, a hapsi egyszerre csak leszedi a nadrágszíját, és a szöszi nyakára teszi, majd ezzel irányítja annak fejmozgását. Hát, meglehetősen erős, de valamiért iszonyatosan izgatónak találtam...
Azt hiszem, szívesen kipróbálnék valami hasonlót (persze nem muszáj nadrágszíjjal). Nem tudom miért, de vonz a kiszolgáltatott helyzet. Ez nyilván csak úgy mehet, ha az ember lánya teljesen megbízik a partnerében, és nem kell attól tartania, hogy esetleg eldurvul a szitu. Még szerencse, hogy Ő abszolút nem agresszív típus, így a 120%-os bizalom adott; s talán a kedvemért hajlandó lesz egyszer kényszeríteni is kicsit... :D

Nincsenek megjegyzések: